Despre compania noastră

HAINA IL FACE PE OM, NOI FACEM HAINA!

Sc Marecom Impex SRL a luat fiinta în anul 2005 fiind o societate cu capital  privat integral

O data cu trecerea timpului si ca urmare a unui continuu proces de modernizare si adaptare la conditiile pietii cat si griji pentru calitate si respect pentru client MARECOM CONFECTII si-a creat  un nume in industria confectiilor din Romania, performanta datorata in mare parte echipei cu vechi stagii in domeniu. Competitivitatea  fabricii de confectii barbatesti cu o vasta experienta in productia de costume barbatesti,costume dama,  pantaloni, scurte si jachete pentru toate tipurile de ocazii si anotimpuri este reprezentata de un raport echilibrat intre accesibilitate si calitate.

Pe o piata dominata inca de productia in sistem lohn, SC. MARECOM IMPEX SRL cu sediul in Nasaud judetul Bistrita – Nasaud  demonstreaza ca industria autohtona de confectii nu se dezminte prin calitate.

Inca de la infiintare, MARECOM CONFECTII a cautat sa-si diversifice permanent gama de produse, un aport semnificativ in acest sens avandu-l echipa de specialisti in domeniu care a lucrat permanent la modelele si linia vestimentatiei  ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Firma noastra dispune de un colectiv de munca cu experienta si inalts calificare profesionals ,care asigurs calitatea si continuitatea productiei.

Beneficiem de hala proprie ,modernizata la standarde europene .
Hala de productie avand  in dotare utilaje de  ultima generatie ,un exemplu ar putea fi Masina automata de facut buzunare cu refileti “ Dürkopp Adler” si  linie “PAFF”.

Experienta din toti acesti ani a demonstrat ca modul in care-ti gestionezi relatiile cu furnizorii si in general cu toti clientii este important, pentru ca este foarte greu sa gasesti parteneri competitivi si foarte usor sa-i pierzi.

Dispunem de magazine  proprii  de prezentare  deasemenea, fiind reprezentata si  la targurile naţionale de profil, unde s-au incheiat cu succes contracte  de colaborare cu distribuitorii si lanturi  de magazine din toata tara.

Prin aceasta am  primit o buna recunoatere a calitati produselor noastre!