Costume

Cum alegi costumul, in functie de material?

Cum alegi costumul, in functie de material?

Materialul costumului trebuie să fie potrivit pentru sezon!

Lâna este o alegere bună pentru toate anotimpurile, în timp ce bumbacul sau inul sunt potrivite pentru sezonul cald.

Principiul este simplu: poți opta pentru materiale mai ușoare pentru evenimentele de vară și materiale mai groase pentru cele de iarnă.

Dacă ai nevoie de ajutor sau nu ești sigur de alegerea ta, te așteptăm în magazinele noastre, pentru a te consulta cu specialiștii noștri!

* Calitatea hainelor contează mai mult decât prețul lor.

O altă regulă de stil vestimentar pentru un bărbat elegant implică grija pentru calitatea hainelor pe care le poartă. Orice alegi să porți, este important ca acestea să fie realizate din materiale de calitate, indiferent de prețul lor.

* Pentru că nu brandul contează, poartă hainele în funcție de calitatea materialului și de modul în care te avantajează. Un costum simplu bine croit sau o cămașă  te pot scoate din anonimat, atât timp cât sunt alese atent, iar noi stim ca stilul lui Victor Slav iti va placea!

* Eleganța stă la baza rafinamentului.

Din fericire, eleganța depinde de alegerile pe care le faci în ceea ce privește vestimentația sau comportamentul. Astfel, nu uita că eleganța stă la baza rafinamentului și că un look elegant conține două elemente de bază – un aspect îngrijit și o ținută de calitate de la Marecom!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *